Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα!

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα Ελληνικά δεδομένα προέβη ο Αυτοκράτορας του Ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως, όταν είσαι πρωταθλητής στο γήπεδο, είναι χρέος σου να είσαι πρωταθλητής και έξω από αυτό!!
Με τέτοιες κινήσεις, ο Παναθηναϊκός δείχνει για ποιον λόγο ήταν, είναι και θα είναι η ομάδα που προάγει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό! 

(Το κείμενο που ακολουθεί είναι από τα "Πράσινα Νέα")






Η κοινωνική υπευθυνότητα γίνεται πράξη αγάπης από την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, με την προσφορά αθλητικού υλικού από το PAO SHOP, προς τις Δημοτικές Αρχές όλων των πρωτευουσών των Νομών της χώρας, αγκαλιάζοντας ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 


Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα» παρουσιάζεται από τη Διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρουσία Δημάρχων και εκπροσώπων δημοτικών αρχών και κοινωνικών φορέων, καθώς και των αθλητών και του προπονητικού team του Παναθηναϊκού. 


Η ενέργεια «Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα»  εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης που αναπτύσσει η Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τα τελευταία χρόνια.


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Καπραλος τόνισε ότι "Ήταν ομόφωνη απόφαση να παραχωρήσουμε το χώρο στον Παναθηναϊκό γιατί η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο είναι αυτή που μένει και φέρνει τον κόσμο στον ελληνικό αθλητισμό. Και πάλι συγχαρητήρια"


Ακολούθως μίλησε πρώτος ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος. "Είμαι υπερηφάνος που ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί και σε αυτό τον τομέα. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα δίπλα στον κόσμο του και θέλει να τους προσφέρει χαρά"


Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε ότι "Η κίνηση αυτή λέει πολύ περισσότερα από όσα εμείς μπορούμε να εκφράσουμε. Ο Παναθηναϊκός μας κάνει υπερηφάνους που είμαστε μέλη αυτής της οικογένειας. Το μπάσκετ είναι γιορτή και έχει κοινωνική προσφορά. Είμαστε διπλά υπερήφανοι. Και πάλι συγχαρητήρια"


Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε ότι"Είμαστε υπερήφανοι για ότι έχουμε πετύχει τόσα χρόνια αλλά κυρίως περήφανοι που μία τέτοια κίνηση γίνεται από την ομάδα μας"


Ο Ηλίας Κατσογιάννης, διευθυντής του τμήματος μάρκετινγκ τόνισε ότι"Πρόκειται για μία ιδέα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προς τις άπορες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Θέλαμε να αγκαλιάσουμε όλη την ελληνική επικράτεια και οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης ξέρουν που πρέπει να δώσουν τα αγαθά, τα ρούχα που αγοράσαμε και που κάποιες οικογένειες δεν θα μπορούσαν να κάνουν. Το κόστος των αντικειμένων ξεκινούν από τις 200 χιλιάδες Ευρώ".


Ερώτηση έκανε ο αντιδήμαρχος Καστοριάς, Χρήστος Λέκος... "Αρχικά θέλω να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας και ως φίλαθλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί μας έχετε κάνει υπερήφανους, τόσο για τις επιτυχίες όσο και για την στελέχωση των εθνικών ομάδων... Έχει βοηθήσει και η πόλη μας, που γέννησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που εκτός από μεγάλος αθλητής είναι και μεγάλος άνθρωπος. Θα ήθελα απλά να ρωτήσω αν η έναρξη του προγράμματος θα γίνει μέσα στο 2010", ρωτήθηκε.


Ο Ηλίας Κατσογιάννης απάντησε καταφατικά και στη συνέχεια Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα ανέβηκαν για να παραλάβουν ένα μικρό δώρο που σημαίνει και την έναρξη του όλο προγράμματος...


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία αναμνηστική φωτογραφία όλων των εκπροσώπων των Δήμων, μαζί με τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου