Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Βόλεϋ ΠΑΟ: SOS!!!


Το κατεβασμένο κεφάλι ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ στον Παναθηναϊκό. Σε κανένα άθλημα και για κανένα λόγο!
Και αν δεν αρμόζει μια για αγωνιστικά θέματα, δεν αρμόζει χίλιες για τα ξεφτιλίκια που γίνονται στον Ερασιτέχνη.

Χθες και σήμερα δεν έγινε προπόνηση στο τμήμα Ανδρικού Βόλεϋ. Ο λόγος; Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.
Εννοείται φυσικά πως σε καμία περίπτωση δεν θα κατηγορήσουμε ούτε τους παίχτες ούτε τον Καζάζη. 

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, τι στο καλό κάνει; Υπάρχει κανένας εκεί, ή ο Α.Ο. είναι ακυβέρνητο καράβι; Έχουν καταλάβει αυτοί οι άνθρωποι πως οι θέσεις που κατέχουν δεν είναι διακοσμητικές; 

Οι "Παναθηναϊκάρες" που βρίσκονται; Η "μόστρα" μπορεί να είναι το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ένα σωρό άλλα τμήματα, με δόξα και διακρίσεις! Πως τα αφήνετε και μαραζώνουν έτσι, και μάλιστα τολμάτε και δηλώνετε "Παναθηναϊκοί" χωρίς να ντρέπεστε;

Το τμήμα Βόλεϋ το αγαπάμε. Και το αγαπάμε επειδή το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί χωρίς να έχει υποδομές αντάξιες του ονόματος του Συλλόγου. Το αγαπάμε επειδή με μπάτζετ όσο τα..... ανταλλακτικά του αμαξιού του Σισσέ κρατιέται ανταγωνιστικό. Το αγαπάμε επειδή πολεμάει με μόνα του όπλα τον τσαμπουκά, την αγάπη και την Παναθηναϊκή του ψυχή! 
Αλλά πόσο θα αντέξουν αυτοί οι άνθρωποι;

Εγώ θα κάνω μια "αιρετική" πρόταση, με αποδέκτη τον πιο.... άκυρο που υπάρχει: Τον Γιάννη Βαρδινογιάννη!
Τζίγγερ, αποφάσισες να αποχωρήσεις από το ποδόσφαιρο. Και ξέρεις πως υπάρχει κόσμος που δεν θέλει να σε δει ούτε ζωγραφιστό.
Ε, να η ευκαιρία σου λοιπόν να μας κλείσεις τα στόματα! Με λεφτά που (για το δικό σου οικονομικό μέγεθος) είναι μηδαμινά μπορείς να αναλάβεις το τμήμα και να το κάνεις δυνάστη στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή στην Ευρώπη!
Κάνε το! Πάρε την ευκαιρία, απόδειξε πως τα λόγια σου για την αγάπη που έχεις για τον ΠΑΟ δεν είναι κούφια!
Και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, θα το δεις, δεν είναι ούτε "εκδικητικός" ούτε κολλημένος. Και ξέρει να εκτιμάει και να συγχωρεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου