Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Oh Captain, my Captain....


Ο Νικόλας Πατέρας, με προσωπική του παρέμβαση, αποκατέστησε σήμερα μια ποδοσφαιρική "αδικία", και έβαλε στην θέση του πρώτου αρχηγού τον Τζιμπρίλ Σισσέ. Και ξέρετε κάτι; Και πολύ άργησε!!!

Κάθε γενιά Παναθηναϊκών έχει ένα μεγάλο γκολτζή για να θυμάται. Κάποιοι έγιναν Παναθηναϊκοί από τα ξερά σουτ του Αντωνιάδη, άλλους μας έκανε το γλυκό σουτ του Σαραβάκου, άλλους τα μαγικά τελειώματα του Βαζέχα. Αυτή η γενιά, πολλά χρόνια μετά, θα έχει να λέει στα παιδιά της για τον τσαμπουκά και το φονικό ένστικτο του Σισσέ...

Μιλάμε για ένα παίχτη που δεν ξανάρχεται στην Ελλάδα!!! Όνομα, που άνετα θα μπορούσε να παίζει σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης, αλλά που τον βλέπεις στο γήπεδο να σκίζεται 90+ λεπτά λες και είναι 16χρονο παιδάκι που πρώτη φορά μπαίνει και θέλει να αποδείξει την αξία του στον προπονητή!

Μιλάμε για ένα παίχτη που έχει τσακωθεί με την ήττα! Δεν θέλει ρε παιδάκι μου, δεν γουστάρει, πως το λένε! Και όταν η μπάλα καιει, όταν το ματς έχει στραβώσει είναι αυτός που θα κάνει ότι περναέι από τα πόδια του για να σώσει την κατάσταση.

Μιλάμε για ένα παίχτη που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων! Φίλων και εχθρών. Με εξαίρεση φυσικά τα τραγιά του λιμανιού που, με το ελάχιστο IQ που διαθέτουν ακόμα αναρωτιούνται: "Σισσέ ή γύφτογλου; Σισσέ η παντελιτς; Σισσέ ή μιραλάς;".
ΣΙΣΣΕ ΡΕ!!!!

Μιλάμε για ένα παίχτη που, ενώ θα μπορούσε να το κάνει μιας και η εξέδρα του συγχωρεί τα πάντα, όταν η ομάδα χάνει δεν κρύβεται! Είναι ο πρώτος που θα σκυλιάσει, που θα φωνάξει, που θα ξυπνήσει τους υπόλοιπους. Και αυτός που θα πει "συγνώμη, και την επόμενη φορά θα δείτε άλλα πράγματα".

Μιλάμε για ένα παίχτη σταρ, που όμως δεν κάθεται στις δάφνες του, δεν έχει το κύκλωμα των δημοσιογράφων να του κάνουν τεμενάδες και δεν θέλει να δημιουργει κανένας κλίμα υπέρ του. Οτι έχει να πει τα λέει στο γήπεδο. Τέλος! Και σ'οποιον γουστάρει.

Μιλάμε για ένα παίχτη που έχει δεθεί με τον κόσμο όσο κανένας Έλληνας! Βάζει γκολ και πανηγυρίζει σαν οπαδός! Κάνει τσαμπουκά λες και είναι συνδεσμίτης! Ορμάει στην εξέδρα και τον φαντάζεσαι με κασκόλ και φούτερ της 13, να έχει ανεβεί στα κάγκελα και να ουρλιάζει "τις μάνες σας γαμάμε στο λιμάνι"!

Αυτός ο άνθρωπος ΑΞΙΖΕΙ να είναι αρχηγός του Παναθηναϊκού.
Γιατί είναι παιχταράς!
Γιατι δεν μασάει!
Γιατι γουστάρει!
Γιατι είναι ένας από εμάς, είναι ο δικός μας ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΣΕ!

Αρχηγέ μου, μακάρι να μείνεις εδώ για χρόνια και να γίνει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ των αλλόθρησκων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου