Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Περί..... "ελλειμμάτων"


Πάντα είχα την απορία για το πόσο λοβοτομημένος πρέπει να είναι κάποιος Παναθηναϊκός (ή αεκτζης, η αρειανός, ή μπαοκτσής), ώστε να δίνει το ωραίο του ευρώ για να αγοράζει την (και καλά) αντικειμενική φυλλάδα του (αρθρογράφου στο..... Red Belivers!!!!) Χελάκη, και όχι μόνο να την αγοράζει αλλά να την έχει και ευαγγέλιο!
Αλλά αυτή είναι κουβέντα για άλλη ώρα....

Μας πληροφορεί λοιπόν η sportday πως ο Παναθηναϊκός έχει "Έλλειμμα που τρομάζει", της τάξης των 90 εκατομμυρίων. 
Παρακάμπτουμε το γεγονός πως ο επίσημος Παναθηναϊκός διαψεύδει πως αυτό ισχύει, καθώς είναι λογιστικό έλλειμμα (άρα.... μαλακίες λέει η sportday!), και λέω να κάνω την χάρη στον εθνικό μας ντελάλη και να συμφωνήσω μαζί του:
Ναι κύριε Χελάκη. Ο ΠΑΟ χρωστάει! Ο ΠΑΟ χρεοκοπεί! Ο ΠΑΟ δεν έχει στον ήλιο μοίρα! Ο ΠΑΟ έχει άνοιγμα, όχι 90, αλλά... 190 εκατομμύρια! 290! Όσο γουστάρεις! 

Ο ΠΑΟ όμως αποτυχημένε προπαγανδιστή, ΑΝ έχει άνοιγμα, το έχει σε δικά του κεφάλαια και θα το  καλύψει με δικά του κεφάλαια!
Ούτε τρικ έκανε ποτέ για να τη γλυτώσει (λέγε με "νεο" πανιώνιο) ούτε "δανεικά και αγύριστα" πήρε ποτέ από το Ελληνικό δημόσιο (λέγε με μΠαοκ), ούτε με φωτογραφικές ρυθμίσεις μπήκε σε νόμους για να γραφτούν τα χρέη του στο χιόνι (λέγε με αεκ44), ούτε ξεχρέωσε ποτέ τα υπέρογκα χρέη του σε..... 800 άτοκες δόσεις (λέγε με Troumba F.C)!

Ο ΠΑΟ απόγονε του Γκέμπελς, αν "χρωστάει", θα ξεχρεώσει επειδή θα βρεθούν ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ οι οποίοι στην ουσία θα "αγοράσουν" το Τριφύλλι και αυτά που αντιπροσωπεύει!
Δεν θα βρεθεί κανένας..... μαρινάκης που να παίξει τον "σωτήρα", αλλά αγοράζοντας μαζί και το real estate φιλέτο του γηπέδου, το οποίο γήπεδο από ιδιοκτησία ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (και του Εθνικού) ξαφνικά έγινε.... μετοχές του κόκκαλη!

Ο ΠΑΟ "αριστερέ" με τις βίλες και τις επιχειρήσεις, αν έχει πέσει έξω, αυτά τα λεφτά τα έχει δώσει σε  παίχτες, προπονητές και λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ. Δεν τα έχει δώσει ούτε σε διαιτητές, ούτε σε επαγγελματίες οπαδούς και φυσικά (και αυτό σε ΤΣΟΥΖΕΙ) ούτε σε πληρωμένες πένες για να του κάνουν λεζάντα, όπως κάνει με μεγάλη ευκολία το σωματείο που τόσο αγαπάς!

Γι'αυτό λοιπόν, κοντά τα ξερά σας από τον Παναθηναϊκό! AN έχει προβλήματα θα τα λύσει μόνος του, χωρίς την "συμβουλή" σας!

1 σχόλιο:

  1. allo pou den thelei i gayrofulada na parousiazei provlimata gia ton Panathinaiko!
    gia ftisimo einai i kolofilada auti protimo na diavaso ton Gauro....

    ΑπάντησηΔιαγραφή