Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Όξω απο'δω "φίλαθλοι"........


ΠΑΟ - Puta: 0-3 λοιπόν....
Αγωνιστικά είμαι σκασμένος. Τις μαλακίες του στυλ "δεν παίζεται αυτή η Μπάρτσα" τις αφήνω για τους γαύρους, να τις λένε για τις λογής-λογής Μόλντε, Χερενφεν, Μακάμπι και λοιπές υπερδυνάμεις που τους έχουν γλεντήσει κατα καιρούς.
Εγώ είμαι Παναθηναϊκός. Και έχω μάθει να κοιτάω τον (επί 3 χρόνια αήττητο στο γήπεδό του) Αγιαξ, την (στα ντουζένια της) Γιουβεντους, την Ίντερ του Μουρίνιο, την Πόρτο, την Σάλκε, την Βέρντερ αλλά ΚΑΙ την Μπάρτσελόνα ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ και να τους κοντράρω ΣΤΑ ΙΣΑ!

Το φετινό κάζο, του να είμαστε η ΜΟΝΗ ομάδα στον όμιλο που δεν δυσκόλεψε καν την Puta, είναι κάτι που θα πρέπει να μας γίνει μάθημα, ωστε του χρόνο ο Panathinaikos να επιστρέψει στην Ευρώπη όπως του αξίζει.

Αγωνιστικά λοιπόν είμαι σκασμένος. 
Οπαδικά.... απλά δεν μιλιέμαι!!!!!! Το χθεσινό ήταν η αποθέωση του πουθενά και του καναπέ "οπαδού"!
Εντάξει, το περίμενα πως θα μαζευόταν η σάρα και η μάρα από άκυρους, αλλά αυτό δεν το περίμενα!!!

Ξεκινάω να πάω στο γήπεδο, και μου γυρίζουν τα μάτια: Κόσμος να φοράει μπλουζίτσες της Ρεάλ, της Τσέλσι, της Μάντσεστερ, της εθνικής Αργεντινής... ότι γουστάρεις! 
Ρε ΖΩΑ, είσαστε Ρεάλ;;;; Είσαστε Τσέλσι;;; Ή είσαστε Παναθηναϊκοί;;;;
Βάλε τουλάχιστον μια πράσινη φανέλα ρε!!!! Με το ζόρι έψαχνα να βρω πράσινο! Κίτρινα, μπλέ και (ήμαρτον θεέ μου!!!) κόκκινα έβλεπα!!!
Οι κορυφαίοι ήταν αυτοί που έσκασαν μύτη με φανέλες.... Μπαρτσελόνα!!! 
Το διανοείστε;;;;;; Ήρθαν ντυμένοι ΜΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!!!!
Και κάνω εγω τώρα μια απλή ερώτηση. Παίζει πχ ο gay, ή οι μπουγάτσες με την Μάντσεστερ (λέμε τώρα) και πάει κάποιος ντυμένος με φανέλα του Ρούνει.
Θα γύριζε γυμνός σπίτι του, ναι ή όχι;;;;;;;;;;
Αλλά εμείς εκεί! Πολιτισμός!!!! 

Πηγαίνοντας στο ΟΑΚΑ με το λεωφορείο, είδα και 2... Κινέζους. Οι άνθρωποι έκαναν "μπαμ" πως δεν είχαν ιδέα που πάνε και τι θα δουν, και το πιο πιθανό είναι πως πήγαν να δουν την Μπάρτσα.
Αλλά τουλάχιστον ΑΥΤΟΙ είχαν την ευαισθησία να φοράνε ένα πράσινο κασκόλ!!!!! 

Όλα τα λεφτά επίσης ήταν οι "γκόμενοι", που μιας και ήρθαν γήπεδο είπαν να κάνουν και την αρραβωνιάρα μόστρα. Και να'σου λοιπόν να σκάνε μύτη οι τσουλίτσες, ντυμένες και βαμμένες λες και πάνε να δουν τον Γονίδη, και κάνοντας ναζάκια και παραπονάκια του στυλ "Σταθηηηηηη μουυυυυυυ.... Γιατί αργούμε να μπούμε;" ή "Εδώ θα κάτσουμεεεεεε.... είναι βρώμικαααα"....
Για να φέρεις φίλε μου το γκομενάκι σε αγώνα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, θα πρέπει και αυτή να είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!! Γιατι την "βρώμικη" θέση που θα κάτσει το κωλαράκι της, μπορεί να την στερεί από κάποιον που ΘΕΛΕΙ να δει και να φωνάξει για την ομάδα! Και δεν τον χαλάει και να λερωθεί και λίγο.....

Για φωνή βέβαια, ούτε που το συζητάμε!!! Κατέθετε η "13" το λαρύγγι της, και οι υπόλοιποι.... τραβάγαν βιντεάκια! Για να μπορούν να λένε την επόμενη "άσε ρε μαλάκα, χαμός έγινε λέμε! Να, δες..."
Πότε ξύπνησε το γήπεδο; όταν άρχισε το σύνθημα..... "Ρεάλ"!!!!!!!
ΡΕΑΛ ΡΕ;;;;;;;;;; ΠΟΙΑ ΡΕΑΛ;;;;;; ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΡΕΑΛ;;;;;; ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Η ΡΕΑΛ;;;;;;
Και να προσπαθούν από την "13" να φωνάξουν "Παναθηναϊκός", αλλά εκεί εμείς.... Ρεαλ.... Ούτε στο Μπερναμπέου τέτοια υποστήριξη!
Και σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι......... κάτω να "απολαύσουμε μπαλίτσα". Και να έχεις τον κάθε ΜΑΛΑΚΑ να σου λέει "κάτσε κάτω" για να δει, λες και ήρθε να δει την "Καμεράτα των Φίλων της Μουσικής"

Και ο σεβασμός πάνω απ'ολα!!!! Χειροκρότημα όλο το γήπεδο στις αλλαγές της Μπαρτσελόνα, αλλά όταν μπήκε ο Πετρόπουλος και ο Πλέσι.... ένα "κλαπ-κλαπ" με μισή καρδιά!
Πώς να σε "φοβηθεί" ο αντίπαλος έτσι, όταν νομίζει πως πάιζει στο Καμπ Νου;;; Όταν έρχεται το πουτανόπαιδο ο Μέσι για κόρνερ και τον παίρνουν... φωτογραφίες;
Ας είναι καλά ο δικός μας.... Jimmy Jump που του έδειξε ΑΚΡΙΒΩΣ τι γνώμη έχουμε για αυτόν!

Και τέλος, με 3 γκολάκια στην καμπούρα μας και αποκλεισμένοι από την Ευρώπη, να βγαίνεις έξω και να ακούς θεϊκές ατάκες του στυλ "Είδαμε όμως μπαλάρα ε;;; Αυτό ήταν ποδόσφαιρο!"
Αν θες να δεις "μπάλα" καραγκιόζη, να κάτσεις σπιτάκι σου! Αν "ευχαριστήθηκες" ποδόσφαιρο, εμείς που τρώμε την ειρωνεία του κάθε στημένου δημοσιογράφου και του κάθε στερημένου-ευρωπεινάλα γαύρου δεν ευχαριστηθήκαμε καθόλου!


Αυτά όμως τραβάς όταν παλεύεις να κάνεις το ΟΑΚΑ "έδρα".... 3000 να φωνάζουν στο πέταλο, και μερικοί ακόμα σκόρπιοι, τι να σου κάνουν σε 70000 κόσμο;
Ας ήσουν στον Βοτανικό σου, σε ένα γήπεδο με 45000 θέσεις εκ των οποίων οι 20000 να είναι τα διαρκείας και οι 5000 των οργανωμένων, να σου πω εγώ μετά....
Γιατί όταν έχεις την ευκολία του να βρεις εισιτήριο για τα ματσάκια της "μόστρας" (και μάλιστα φτηνό), τέτοια φαινόμενα θα έχεις... 

Υ.Γ: Τα παιδιά στο πέταλο έδειξαν τον τρόπο, αλλά δυστυχώς αν δεν αλλάξουμε οι υπόλοιποι νοοτροπία θα είναι πάντα απελπιστικά μόνοι τους....

3 σχόλια:

  1. APLA RESPECT FILE gia to arthro!! Eisai sta prwta blogs pou prokeitai na diavazw kathimerina!! Giname kai epishmws anagnwstes sou (BET RACE). Sumfwnw apolitws me ola osa exeis grapsei!!! An einai dunaton reeee!!!

    MONO PAO!!! PANTOU!!! XIPNISTEEEE!!!! Na paei na gamithei h opoia barca kai real!! mono pao kai F W N H H H H H H...!!! Kalh sunexeia magka..!!! Pame dunata..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aδερφε πολυ καλο αρθρο..Μονο και μονο γιαυτο -και επειδη καταλαβαινω οτι εχουμε την ιδια θεση σε τετοια θεματα-παρακολουθω και ακολουθω το το blog σου και θα τα λεμε...
    Καλη συνεχεια ,καλες αναρτησεις και παντα νικες για την ΠΑΝΑΘΑ μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ και τους 2 σας παιδιά!

    Μακάρι ΣΥΝΤΟΜΑ (στο δικό μας "σπίτι" πια) να δούμε την εξέδρα του Παναθηναϊκού όπως την ζήσαμε παλιά και όπως αξίζει στην καλύτερη ομάδα της χώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή