Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ζητείται ντροπή...........


Τα ψέμματα κύριοι τελείωσαν για όλους!

Η "καραμέλα" της κακής φυσικής κατάστασης και της "κόπωσης" από το Μουντιάλ, έλιωσε με την έλευση του Εμπεν και την χρησιμοποίηση παιχτών που δεν καταπονήθηκαν πουθενά.
Και πάλι όμως, η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο ΣΕΡΝΕΤΑΙ και θυμίζει συνονθύλευμα παλαιμάχων!
Αν αυτό που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες είναι..... ανταγωνιστική ομάδα πρωταθλητισμού, μάλλον κάτι λάθος κάνουμε!

Η "καραμέλα" της ανύπαρκτης προετοιμασίας και του κακού αγωνιστικού προσανατολισμού από τον Νιόπλια, έλιωσε και αυτή. Ο Φερέιρα είναι ήδη κοντά στον ένα μήνα στην ομάδα, αλλά και πάλι βλέπουμε το ίδιο αποκρουστικό θέαμα.
Αλλά που να πάρει ο διάολος, ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΙΖΑΜΕ!!!! Ποιος προπονητής γαμώ την πουτάνα μου;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ να πάρω την ομάδα, με προϋπηρεσία.... 2 σεζόν στο Football Manager, τέτοιο θέαμα δεν θα έδειχνα!

Η "καραμέλα" των κακών επιλογών το καλοκαίρι έλιωσε! Γιατί, ναι μεν έγιναν ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη, αλλά τι στα τσακίδια χρειάζεσαι για να κερδίσεις τον Αστέρα; Τον Ετό; Για να κερδίσεις την Ξάνθη θες τον Μέσι; Είναι το υπάρχον υλικό ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ για το μίζερο ελληνικό πρωτάθλημα, ή όχι;;;;;

Η αλήθεια είναι πως κάποιοι παίχτες νομίζουν πως, με το περσινό Ντάμπλ και την φετινή τους νίκη επί των απογόνων, έκαναν το χρέος τους και μπορούν να κωλοβαρέσουν άνετα. Και αυτό είναι μια νοοτροπία που πρέπει να ξεριζωθεί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ!
Δεν μπορείς κύριε; Δεν θες; Δεν γουστάρεις; ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! Έτσι, στεγνά και στην ψύχρα!
Και ας παίζω με τα παιδάκια των ακαδημιών, που μπορεί να τιμήσουν πιο πολύ την φανέλα!

Είναι δυνατόν να περιμένει κοτζάμ Παναθηναϊκός τον κύριο Καραγκούνη να..... ξανανιώσει ή τον κύριο Κατσουράνη να μας κάνει την τιμή να τρέξει;

Είναι δυνατόν να περιμένει ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ο Παναθηναϊκός τον κύριο Σπυρόπουλο να μάθει να κάνει μια γαμημένη σέντρα;

Είναι δυνατόν να περιμένει ο Παναθηναϊκός πότε θα περάσει το..... ντεφορμάρισμα του Τζόρβα;;;;
Εχω αρχίσει να νοσταλγώ πια.... Γκαλίνοβιτς, Μάλαρτζ και Εμπέντε!!!! Και όταν πιάσω τον εαυτό μου να νοσταλγώ και κηπουρό, πάω για Δρομοκαΐτιο, να ησυχάσω και εγώ!

Είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να περιμένει πότε θα δεήσει ο κύριος Νίνης να ξεδιπλώσει επιτέλους το ταλέντο του;;;; Δηλαδή αναγκαζόμαστε πια να πούμε "θεός σχωρέσ'τα πεθαμένα σου Ζοζέ Πεσέιρο" που τον είχε στην εξέδρα!!!!! Ή να πούμε "μπράβο" στον Τεν Κάτε που είπε πως τον Νίνη τον ενδιαφέρει πιο πολύ το.... μαλλί του!

Είναι δυνατόν στον Παναθηναϊκό (επαναλαμβάνω, μήπως και δεν καταλάβατε για ποια ομάδα μιλάμε: στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ) και παίζει δεξί χαφ κάποιος..... Μαρίνος;;;;; ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΡΕ;;;;; Και την ίδια ώρα ο Γκοβού είναι στην εξέδρα; Δώστε του ένα μπουκάλι Τζόνι και αμολήστε τον! Χειρότερα δεν γίνεται να τα πάει!

Και ερχόμαστε στο "δια ταύτα".... Τι στο καλό κάνει η διοίκηση;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η διοίκηση... αποποιείται της ευθύνες της, τα ρίχνει όλα στα "λάθη του καλοκαιριού" και περιμένει. Τι περιμένει; Ετσι όπως πάει το πράγμα, μάλλον τα Play Off!!!!

Οι τεχνικοί διευθυντάδες, Αντωνίου και Φρέϊτας που είναι; Τι κάνουν; Μεταγραφές; Δεν είναι δουλειά τους να βρίσκουν τα κακώς κείμενα και να τα διορθώνουν; Για ποιον λόγο πληρώνονται;

Που είναι ο Πατέρας που αγαπήσαμε, που μπούκαρε στην Παιανία και τρέμαν τα τσιμέντα; Που είναι ο ηγέτης της ομάδας που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του;

Την ίδια ώρα, η μοσχαροκεφαλή της τρούμπας φεύγει από την λογική της παράγκας, και χτίζει πολυκατοικίες! Τα κουρελόπανα του "γαυρου" και του "πρωταθλητή" καθημερινά ξεφτιλίζουν και υποτιμούν την ομάδα και τον κόσμο, και εμείς κάνουμε....... ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;;

Κύριοι, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟΝ! Πάψτε να αποποιήστε τις ευθύνες σας!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κύριοι παίχτες να φταίει πάντα ο προπονητής!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κύριοι τεχνικοί να φταίνε πάντα οι "ελλείψεις"!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κύριοι διοικούντες να φταίει πάντα ο.... Τζίγγερ!

Βρείτε λύσεις ΧΤΕΣ! Η σούμα θα γράψει στο τέλος του χρόνου "Παναθηναϊκός-Πρωταθλητης Ελλάδος" ή θα γράψει "Παναθηναϊκός-2η θέση"...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ "Παναθηναϊκός-Βρήκαν τον φταίχτη!", και σίγουρα δεν θα κάνουμε.... φίεστα στο ΟΑΚΑ για αυτό, καίγοντας το ομοίωμα του Τζίγγερ, του Κέζου και του Νιόπλια!!!!


Υ.Γ: Σε προηγούμενο άρθρο είχα πάρει το μέρος του κόσμου στα πρόσφατα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ. Παρότι η θέση μου δεν αλλάζει επι της ουσίας, οφείλω να τονίσω και κάτι άλλο:
Η ομάδα ήδη τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, και μεθοδεύεται ΠΑΛΙ τιμωρία για άλλες από μια ως τρείς!!!
ΕΛΕΟΣ ρε μάγκες! ΕΛΕΟΣ! Μην τσιμπάτε στις προκλήσεις πια! ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΜΕΝΗ, δεν το βλέπετε; Δεν το νιώθετε;
ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ την ομάδα μας έτσι!

1 σχόλιο: