Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Τελειώστε τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Το κόκκινο τσίρκο, ο βιαστής του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ντροπή του αθλητισμού έχει βγάλει γλώσσα. Ήρθε λοιπόν η ώρα των απαντήσεων. 
Απαντήσεων μέσα στο γήπεδο, και όχι μέσω των δημοσιογραφικών φερέφωνων. Απαντήσεων στο χορτάρι, και όχι στα γραφεία των γκαγκάτσηδων και των βασσάρων. 

Η ήττα δεν υπάρχει σαν λέξη. Η ισοπαλία δεν παίζει σαν αποτέλεσμα. 

Νίκη και μόνο νίκη. Και δεν μας ενδιαφέρει πως θα την πετύχετε!!!!!!!! 

Παίξτε βρώμικα και σκοτώστε τους! Να μην τολμάνε να ακουμπήσουν την μπάλα από το φόβο πως θα πάρουν τους χιαστούς στο χέρι! Και όσοι πουν "μα, τέτοια πράγματα δεν είναι σωστά και αθλητικά", ας μας απαντήσουν αν έχουν τις ίδιες ευαισθησίες όταν τα γαυροτσέκουρα τους στυλ ανατολάκης και γαβραάμ κόβουν καριέρες!

Τόλμησε ο διαιτητής να στραβοσφυρίξει; Άρπαγμα από τον λαιμό και ΞΥΛΟ! Και όποιος το κάνει ας αποβληθεί δια παντός από το πρωτάθλημα, δεν μας νοιάζει! Και όσοι πουν πως αυτά είναι "καφρίλες", ας κάνουν μια βόλτα από το τηγάνι, ας θυμηθούν τις ορδές βαρβάρων που πάνε "συνοδεία" τις αποστολές των φιλοξενούμενων, ας μπουν στις φυσούνες να τους πετάνε σουγιάδες και να τους σημαδεύουν με αεροβόλα, και ας δουν τους διαιτητές πως παίζουν στο τηγάνι... 

Για κάθε 2η πάσα που θα αλλάζουν οι του γαυρου, 5000 ευρώ πρόστιμο στους δικούς μας!!!!!!! Γιατί εσεις είστε ομάδα και παιχταράδες, και αυτοί είναι ποδοσφαιρικό ανέκδοτο! 

Δεν υπάρχουν ανέτοιμοι, δεν υπάρχουν τραυματίες! Και νεκροί να είσαστε, θα ρωτήσετε στον Παράδεισο τον Ιησού πως το έκανε το κόλπο της ανάστασης και θα επιστρέψετε! 

Σε αυτό το ντέρμπι θα καταθέσετε ΟΛΟΙ την ψυχή σας και τα πνευμόνια σας!!!! Δεν θα κρατήσετε τίποτα για την συνέχεια, όχι του πρωταθλήματος, αλλά της καριέρας σας!

Η μόνη αποδεκτή έξοδος από το ΟΑΚΑ είναι με εσάς νικητές, 10 δευτερόλεπτα να χειροκροτήσετε τον κόσμο και μετά σε φορεία με οξυγόνα από την υπερπροσπάθεια που θα κάνετε!!!!
 

Όποιος πάει με στυλ "ναι παίξουμε και ότι βγει", καλύτερα να μην τολμήσει να εμφανισθεί στο ΟΑΚΑ. 

Όποιος έχει κάτω από "9" στην ατομική κριτική του, μην τολμήσει να ξαναπαίξει μπάλα!!!! 

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ BALL BOY ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΛΟΓΕΣ, ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!! 

Καμμία δικαιολογία δεν θα υπάρξει, ούτε θα γίνει ανεκτή...

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου