Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ή Πράσινο εσείς, ή "Μαύρο" εμείς....


Από λόγια κύριοι χορτάσαμε, αλλά γήπεδο ακόμα δεν είδαμε. Τη μια οι "επιτροπές πολιτών", την άλλη το Συμβούλιο της Επικρατείας, την τρίτη η Βουλή έχει... αργία, την τέταρτη η Μπιρμπίλη έχει.. περίοδο, και η φαρσοκωμωδία του γηπεδικού πάει σύννεφο.  

Τα χρόνια περνάνε και (αν είναι δυνατόν!!!) η ιστορικότερη και ενδοξότερη ομάδα της χώρας, που έχει δοξάσει άπειρες φορές το όνομα της Ελλάδας στα πέρατα της γης, παραμένει... πρόσφυγας στο κρύο ΟΑΚΑ. 
Την ίδια ώρα που στον Βοτανικό οι "κορμοράνοι" πετούν ανέμελα ανάμεσα σε ερείπια, μπάζα, σκουπίδια και σύριγγες. 
Την ίδια ώρα που το κέντρο της Αθήνας αναζητά απεγνωσμένα ένα πνεύμονα ανάσας, όπως αυτός που θα του έδινε η διπλή ανάπλαση της Λεωφόρου.
Την ίδια ώρα που, το ίδιο το κράτος που κόπτεται για την υγεία και την οικολογία και τις χρήσεις των δημοσίων χώρων, χαρίζει ξεδιάντροπα χώρο στον γαύρο για να κάνει... κολυμβητήριο (το τηγάνι τους έχει γίνει γαργάρα εδώ και χρόνια!) 

Χμμμμμμ.... Πολύ τράβηξε ο χαβαλές, δεν νομίζετε;

"Κύριοι" πολιτικάντηδες, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός κόσμος έχει ήθος και επίπεδο (και αυτό είναι το ΜΟΝΟ που σας σώνει), δεν σημαίνει πως είναι και κορόιδο!
Και αντίθετα από άλλους λαούς που η νοητική τους κατάσταση τους επιτρέπει να αντιλαμβάνονται μέχρι το πολύ μονοσύλλαβες λέξεις (όπως "ουγκ"), ο Παναθηναϊκός έχει και γνώμη, και άποψη. 
Και πάνω απ'ολα έχει μνήμη!

Αυτές οι δημοτικές λοιπόν είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Δεν έχει σημασία ποιος θα βγει ή αν είναι δεξιός, αριστερός ή κεντρώος.
Ας έχετε στο μυαλό σας πως ΟΠΟΙΟΣ από εσάς βγει στον δήμο Αθηναίων, Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ του προτεραιότητα θα είναι το γήπεδο του ΠΑΟ.
Αλλιώς στις επόμενες εκλογές (και είναι και.... εθνικές οι ρήμαδες) ίσως να σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις στην κάλπη.

Με δυο λόγια, ή μας Πρασινίζετε ή σας μαυρίζουμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου