Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

2, και λίγα ήταν!!!


Αυτός ο κόσμος, δεν άξιζε τίποτε λιγότερο. 
Αυτό το τσίρκο με τα κόκκινα, δεν άξιζε τίποτα περισσότερο. 

Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ψυχή και η κλάση του γίγαντα Τζιμπρίλ Σισσέ, έφεραν μια ανατροπή και μια νίκη που (κακά τα ψέμματα) την είχαμε απόλυτη ανάγκη.

Στο πρώτο ημίχρονο τα φαντάσματα του αγώνα με το άρθρο 44 είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Πολύ εύκολο πούλημα της μπάλας, τεράστια προβλήματα στην κατοχή και την ανάπτυξη, δυσκολία στην δημιουργία φάσεων. Ήρθε και το γκολ των γαυρων και το γλυκό έδεσε.
Ευτυχώς ο Μπουμσόνγκ (που παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει το για ποιον λόγο έχει παίξει ως ΒΑΣΙΚΟΣ σε Γιούβε και Λυών) ήταν σε καλή μέρα, αλλιώς τα πράγματα θα ήταν εφιαλτικά!

Και έρχεται η ανάπαυλα του ημιχρόνου, και κάπου εκεί τα πράγματα αλλάζουν!

Ο Νιόπλιας επιτέλους θυμήθηκε το ότι... ξέρει μπάλα και το ότι αυτός είναι ο άρχοντας τον αποδυτηρίων, και διόρθωσε το λάθος των Γκοβού και Κατσουράνη, οι οποίοι ήταν σε άλλο γήπεδο. Και αν για τον Γάλλο υπάρχει η δικαιολογία της ανετοιμότητας, ο Κατσούρ είναι αδικαιολόγητος!

Οι Μαρίνος και Γκαρσία έκλεισαν και με το παραπάνω τα κενά, και σε συνδυασμό με έναν καταπληκτικό Σισσέ, έναν αφηνιασμένο Χριστοδουλόπουλο (για εμένα πιο.... MVP και από τον Σισσέ), ένα θετικότατο Πλεσί (παρα τα προβλήματα που είχε στο 1ο μέρος) και γενικά μια ομάδα που έβγαλε ΠΑΘΟΣ στο χορτάρι, ο γαύρος που δεν είναι και για πολλά-πολλά κατέρρευσε.

Θα μπορούσαμε και άλλα γκολ, και ίσως θα έπρεπε, αλλά τους σεβαστήκαμε πιο πολύ από όσο τους αρμόζει. Δεν πειράζει! Το τηγάνι είναι κοντά, και τώρα που βρήκανε το "κόλπο", και το διπλό δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Θα ακούσουμε πολλά την εβδομάδα που μας έρχεται. Οι ΨΕΥΤΕΣ του λιμανιού, με την ευγενική συμπαράσταση των πληρωμένων κοντυλοφόρων τους, θα προσπαθήσουν να κάνουν το άσπρο-μαυρο με τις κραυγές για την διαιτησία (άρχισαν ήδη). 
Απλά γελάστε μαζί τους!!! Είναι το απόγειο της ειρωνίας να κλαίγεται για την διαιτησία η ομάδα που έφερε τον όρο "παράγκα" στην καθημερινότητά μας.

Λυπηθείτε τους, γιατι μόνο αυτό τους αξίζει!!!!

Υ.Γ: Το παχύδερμο ο μαρινάκης πήγε να.... παραπονεθεί στον Κάκο και τον Βασσάρα για την διαιτησία (ως τι άραγε; ως πρόεδρος του gay, ή της ΣΛ;;). 
Και, ω του θαύματος, οι γνωστοί "άγνωστοι" κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν για να αποδώσουν "δικαιοσύνη" χτυπώντας θρασύδειλα τον Βασσάρα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, Η ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου