Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Λασαμάχει ο......

Στο πολυμετοχικό κωλοχανείο μας, όπου ο κάθε μέτοχος-αμέτοχος κοιτάει την πάρτη του και μόνο, είναι πρακτικά αδύνατον το να βρεις κάποιον που να ξεχωρίζει, κάποιον που να τιμάει την θέση του, κάποιον που στην τελική να έχει καταλάβει που βρίσκεται και τι ευθύνες έχει η θέση του.

Υπάρχει όμως ένας. Και αυτός ο ένας ΑΞΙΖΕΙ!
Λασαμάχει λοιπόν ο....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ


Και ΣΥΓΝΩΜΗ κι'ολας ρε Δημήτρη, που δεν σε πίστεψα και εξ'αρχής!
Γιατί όταν ανακοινώθηκε αρχικά ο Γόντικας, αυτό που είπα ήταν "τι φρούτο είναι πάλι δαύτο;;"

Και όμως! Ο Γόντικας είναι Ο ΜΟΝΟΣ που παλεύει! Χωρίς λεφτά, χωρίς στήριξη, χωρίς τα παπάρια κανενός μετόχου, χωρίς "όπλα", και πάει στον πόλεμο!

Είναι ο ΜΟΝΟΣ που είναι δίπλα στην ομάδα, και τρίβεται στην καθημερινότητά της, και την ακολουθεί στα παιχνίδια, και μιλάει με ποδοσφαιριστές και προπονητή.

Είναι ο ΜΟΝΟΣ που προσπαθεί να βγάλει λαγούς από το καπέλο και να συμμαζέψει τα πολυμετοχικά ασυμμάζευτα, που καλεί ΔΣ, που προσπαθεί να αναγκάσει τα.... μεγάλα μας παιδάκια να παίξουν ήρεμα στις πολυμετοχικές τους κούνιες.

Είναι ο ΜΟΝΟΣ από την ΠΑΕ που στάθηκε δίπλα στον Ερασιτέχνη, αναγκάζοντας τον Ρίσβα να τον μνημονεύσει ξεχωριστά, την ώρα που οι Τζιγγεροπατεροβγενογιαννακοπουλοπολέμηδες..... έλαμπαν δια της απουσίας τους.

Είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ στην ζούγκλα του τηγανιού, και ο μόνος που απάντησε όπως έπρεπε στα δύο ερυθρόλευκα ΖΩΑ, τον μπουχεσομαρινάκη και τον υπόδικο μπέο!
Με ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ μαγκιά, με ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ αξιοπρέπεια και με ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ήθος!

Και αυτός ο άνθρωπος κύριοι Τζιγγεροπατεροβγενογιαννακοπουλοπολέμηδες, είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!!!!!!!!
Αυτος ο άνθρωπος κάνει την δουλειά που θα έπρεπε να κάνετε ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να αράξει, να ξύνει τα αρχίδια του, να παίρνει τον μισθουλάκο του και να μην του ζητάει και λογαριασμό κανένας.

Και όμως, αυτός ο άνθρωπος ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, γιατί τον βλέπουμε, αυτόν τον "υπάλληλο" και τον συγκρίνουμε με τους "ιδιοκτήτες".
Και στο ζύγι βγαίνετε ΛΕΙΨΟΙ μπροστά του........ 

Αλλά τι να λέμε τώρα.......
Ο άνθρωπος φόρεσε κάποτε και την φανέλα με το Τριφύλλι. Άρα ΞΕΡΕΙ τι θα πει "Παναθηναϊκός".
Εσείς που μάθατε; Στα..... ΔΣ και στις λέσχες;

ΛΑΣΑΜΑΧΕΙ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου