Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Στήσου κι'έρχομαι!!!!


Όπως τα έφερε η μοίρα, το ματς με τους απόγονους του 6ου Στόλου είναι πια κομβικής σημασίας.
Πέραν του πρεστίζ, πέραν του ότι πρέπει να τους αποδείξουμε μια και καλή το ποιος είναι πραγματικά (και όχι.... στα πρωτοσέλιδα) η καλύτερη ομάδα της χώρας, είναι και η τελευταία ευκαιρία για το πρωτάθλημα.

Τα γαυροπρόβατα βέβαια είναι (όπως πάντα) στην κοσμάρα τους! Θεωρούν πως το ματς είναι ήδη ξερός άσσος, και απλά κάνουν όνειρα για.... διασυρμό, για 4άρες και 5άρες, για φιέστες και λοιπά.

Ξεχνάνε όμως 2 βασικούς παράγοντες, που θα κρίνουν το ντέρμπι. 2 παράγοντες με όνομα και επίθετο: Ζεσουάλδο Φερέιρα και Τζιμπριλ Σισσέ!

Και ξεκινάμε με τον Πορτογάλο προπονητή. Ο άνθρωπος είναι ΠΡΟ-ΠΟ-ΝΗ-ΤΗΣ! Τέλος!!!!!
Ναι, έχει τα κολλήματά του. Ναι, κάνει τα λάθη του. Ναι, είναι φορές που ακόμα ψάχνεται.
Αλλά, που να πάρει ο διάολος, ο Φερέιρα είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Ξέρει τι θέλει από την ομάδα. Ξέρει να προπονεί. Ξέρει να γυμνάζει. Ξέρει να αλλάζει το σύστημα αν στραβώσει κάτι. Ξέρει πως να ανακατέψει την τράπουλα.
Αμφιβάλλει κανείς πως, με Φερέιρα στον πάγκο από την αρχή της σεζόν, ματσάκια που γκελάραμε ΚΟΡΟΙΔΙΣΤΙΚΑ θα τα είχαμε πάρει;

Και ακούω τώρα πως θα..... τον δέσει κόμπο ο Βαλβέρδε.
ΠΟΙΟΣ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΡΕ;;;;;; Τι είναι ο Βαλβέρδε, και τι έχει κάνει στην καριέρα του; Συγκρίνεται ο προπονητής που πήρε 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα με την Πόρτο, με τον προπονητή που πήρε το..... ΧΑΡΤΙΝΟ πρωτάθλημα του Βάλνερ;;;;;


Ο 2ος παράγοντας που θα κρίνει το ντέρμπι είναι ο αρχηγός. Ο Djibrilliant!
Όπως και στον πρώτο γύρο, οι γαυροι βγάζουν γλώσσα. Και αμφισβητούν. Και κοροϊδεύουν.
Αλλά δεν έχουν καταλάβει ένα πράγμα: Πως το θηρίο όσο το νευριάζεις ΔΑΓΚΩΝΕΙ!
Και παρα την προπαγάνδα που τους ταϊζουν στο λιμάνι, παίχτη που να μπορεί να μπλοκάρει τον τρίποδο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
Και άντε, ας πούμε πως τον μπλόκαραν κάπως (ρίχνοντας πάνω του.... 3 ή 4 παίχτες). Τον Λέτο που θα βρεί χώρους ΠΩΣ τον μπλοκάρεις; Τον Κατσουράνη που θα βρει χώρους ΠΩΣ τον μπλοκάρεις; Τον Γκοβού (και ναι, εγώ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ σε αυτόν τον παίχτη) ΠΩΣ τον μπλοκάρεις;;;

Η ουσία είναι μία: Μόνο με σφαγή και έγκλημα ο Παναθηναϊκός, με παίχτες ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ στον πάγκο, μπορεί να χάσει το ματς.

Ερχόμαστε γαύροι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου