Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Εδω ΘΥΡΑ 13!!!


Κύλισε πολύ νερό στ'αυλάκι από το τελευταίο μου ποστ. Πράγματα ανάξια λόγου για να τα σχολιάσω (όπως πχ η ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ατιμωρησία της Δυναμό Πειραιώς στο θέμα με τα στημένα), πράγματα που σχολιάστηκαν 1000αδες φορές (όπως το ρόστερ, οι μεταγραφές και η ομάδα που χτίζει ο Φερέιρα) και πράγματα που... περιμένουμε εξελίξεις για να σχολιαστούν (όπως ο Τσάκας και ο Αλ-Σαούντ και τα διοικητικά).
Τίποτα δεν μου έκανε αρκετή εντύπωση ώστε να πιάσω όμως το πληκτρολόγιο....

Με ξύπνησε όμως ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ διαιτητής Μήτσιος που έγινε ο ορισμός της έκφρασης "εδώ ο κόσμος καίγεται και ΤΟ ΜΟΥΝΙ χτενίζεται", με την.... φαεινή του ιδέα να διακόψει το παιχνίδι μέχρι να κατέβει το....... εμπρηστικό και χυδαίο και τρισάθλιο πανό που έθιγε τους αγνούς πολιτικούς μας.

Τι έγραφε αυτό το τόσο..... χυδαίο πανό; Ορίστε:


"ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ"

Ω τι χυδαιότητα, ε;;;; Και πόσο λάθος έχει! Αφου οι άγιοι πολιτικοί μας δουλεύουν μέρα-νύχτα για το καλό μας, και εμείς οι αχάριστοι τους κατηγορούμε! 

Πέραν του χαβαλέ, ρε ΜΑΛΑΚΑ Μήτσιο, που στον πούτσο ζεις;;;;; Στην Ελβετία;;;
Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται γύρω σου;
Δεν άκουσες πως ο κόσμος ΠΕΙΝΑΕΙ;
Δεν νιώθεις πως ο λαός δεν έχει πια τα βασικά για να ΖΗΣΕΙ;
Δεν πήρες πρέφα πως τα λαμόγια της βουλής ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ την χώρα στην Μέρκελ;
Και περίμενες τι;;;; Πως θα κάτσουμε φρόνιμοι και "Παο Ολε" την ώρα που ο κόσμος καίγεται;
Ε, πάρε τα αρχίδια της Θύρας 13 τώρα, και βγάλε τον σκασμό πουτάνας γιε!!!!!!!!!!!!

Το πανό έμεινε εκεί που έπρεπε, και να πάει να γαμηθεί και ο Μήτσιος, να πάει να γαμηθεί το παιχνίδι, να πάνε να γαμηθούν και οι 3 βαθμοί, να παει να γαμηθεί και η τιμωρία (που θα μας την ρίξουν! να είστε βέβαιοι!!!), και μπορεί να λέω βαριά κουβέντα τώρα, αλλα συγχωρήστε με και καταλάβετε πως το λέω, να πάει να γαμηθεί και ο Παναθηναϊκός στην τελική!!!!!
Είμαστε Παναθηναϊκοί, ζούμε και πεθαίνουμε για την ομάδα, αλλά κάποια πράγματα όπως το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ από 11 τύπους που κλωτσάνε ενα τόπι!
1000 μπράβο λοιπόν στην Θύρα 13 που, για μια ακόμα φορά απέδειξε πως το να είσαι οπαδός είναι τίτλος τιμής! Και που έδειξε άντερα εκεί που άλλοι κάνουν μόκο!

Το θέμα θα μπορούσε λοιπόν να τελειώσει εκει, και όλοι να είναι ευχαριστημένοι:
Η Θύρα 13 που πέρασε το μήνυμά της, η ομάδα που έκανε φύλλο και φτερό τον Εργοτέλη, ο Γιωργάκης που άκουσε μόνο τόσα λίγα και ο Μήτσιος που πρόλαβε να φύγει νωρίς για το σπίτι για να προλάβει την μάνα του που γύρισε από το καμπαρέ που έπαιρνε τσιμπούκια σε Πακιστανούς με σύφιλη.
Αλλά δεν τελείωσε εκεί......

Αναδημοσιεύω από το Leoforos.gr:


"Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» και έγραφε : «πολίτικοι λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων» σίγουρα σε κάποιους δεν άρεσε. Μετά την... απαράδεκτη ενέργεια του διαιτητή να διακόψει το ματς προκειμένου να κατέβει, η συνέχει δόθηκε έξω από το γήπεδο.

Αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αυτοκίνητο, κατέβασαν τον κόσμο και τους ζητούσαν να δείξουν το πανό που είχαν για να δουν τι έγραφε, ενώ παράλληλα είχαν προσεγγίσει το Στάδιο διμοιρίες των ΜΑΤ. Η αστυνομία ξεκίνησε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο, με τους προϊστάμενους τους να τους δίνουν συγχαρητήρια και συμβουλές του τύπου «μπράβο, έτσι τους αξίζει», ενώ ζητούσαν από την διμοιρία να περικυκλώσει το αυτοκίνητο!

 Ο κόσμος όμως του Παναθηναϊκού σιγά-σιγά αυξανόταν με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει... εκρηκτική! «Τι κάνετε ρε, ξευτιλίζεστε για 800 ευρώ», φώναζε ο κόσμος στους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχιζαν να βαράνε! Στο τέλος μάλιστα συνέλαβαν τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, χωρίς ούτε καν να τους πουν το λόγο! Από τον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι υπήρξαν εντολές εκ των άνωθεν που ζητούσαν τη σύλληψη αυτού που είχε το πανό"


Διανοείσαι φίλε γιατί μιλάμε;;;;;
Εδώ πια ξεπερνάμε την κλασσική μαλακία που δέρνει τους μπάτσους! Εδώ μιλάμε πια για στυγνή ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, που όμοιά της βλέπαμε μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα τύπου Πινοσέτ!!!

Σύλληψη κάποιου για την ανάρτηση ΜΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ πανό;;;; Καταλαβαίνετε ότι πια μιλάμε για κατάλυση πολιτεύματος;;;;; Καταλαβαίνετε ότι η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι η ελευθερία του λόγου πήγε περίπατο; Καταλαβαίνετε πως προχθές καταπατήθηκε ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ από μερικά μουνόπανα με στολή που εκτελούσαν εντολές άλλων μουνόπανων με κουστούμια;;

Αλλά δεν θα σας περάσει ρε!!!!!!!! Ολες οι χούντες κάπου σταματάνε. Ο λαός είναι ο κυρίαρχος και όσους μπάτσους ή τανκς και να βάλετε θα βρίσκει πάντα τον τρόπο να σας ξεφτιλίζει!
Οι κάθε λόγής "Παπανδρέου" θα πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους πως "εξουσία" είχαν και ο Παπαδόπουλος, και Τσαουσέσκου, και ο Καντάφι...

Και αν νομίζουν πως με "τσαμπουκά" και λιμανίσια ψευτομαγκιά θα καταφέρουν κάτι, γελαστήκανε!
Γιατί μαγκιές σε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ανθρώπους δεν περνάνε!!!!

Η Χούντα των Συνταγματαρχών τελείωσε στο Πολυτεχνείο.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ μΠΑτΣΟΚ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 13!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου